You are here:Home » News » Meghan Markle gasthoofdredacteur van Brits septembernummer Vogue

Meghan Markle gasthoofdredacteur van Brits septembernummer Vogue

Meghan Markle, de vrouw van de Britse prins Harry, heeft het septembernummer van de Britse editie van het modeblad Vogue samengesteld. Het nummer focust op inspirerende vrouwen.

Het septembernummer van Vogue is traditioneel het belangrijkste van het jaar, met de meeste lezers, de meeste advertenties en vaak iconische covers. Markle heeft op de cover van haar nummer 15 vrouwen geplaatst die volgens haar staan voor de kracht van verandering.

Het gaat onder meer over de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Arden, de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg, actrice Jane Fonda, bokster Ramla Ali, actrice Salma Hayek-Pinault, balletdanseres Francesca Hayward en model Adut Akech.

Markle heeft voor het nummer ook de voormalige Amerikaanse first lady Michelle Obama geïnterviewd. Haar echtgenoot prins Harry ging in gesprek met biologe Jane Goodall.

Het is voor het eerst in de 103-jarige geschiedenis van de Britse editie van Vogue dat er een gast aan het roer staat van het septembernummer. Het nummer ligt op 2 augustus in de rekken.